Razno

Kiseonik za šankom

Published on 11/09,2009

Ulazite u kafić, sedate za sto, naručujete kiseonik. Cena - 20 dolara. Možete da ga konzumirate "solo" ili ga iskombinujete sa nekim pićem. Deluje blesavo? Naravno, ali je to ipak moguće uraditi u japanskim kaficima.

Pored klasične ponude, tamo je novi hit postao kiseonik u ambalaži koji proizvodi fabrika u Minato-u. Potražnja za ovim "osvežavajućim napitkom" raste, toliko da mnogi predviđaju da će ovaj proizvod postati uobičajen u onoj meri u kojoj je to i mineralna voda.

Novi biznis, očigledno, ima svetlu budučnost, s obzirom na činjenicu da se i u SAD otvaraju "O2" kafići, gde gosti udišu vazduh sa 40% čistog kiseonika. Po rečima stručnjaka, konzumiranje O2 povećava nivo kiseonika u krvi, "bistri" glavu, osvežava i oslobađa od stresa. S obzirom na ovakve preporuke, najveći potrošači novog proizvoda su upravo oni koji koriste pauzu za ručak, posle koje se vraćaju na posao.

Zapakovani kiseonik se pojavljuje u više varijacija, a jedna od najpopularnijih je "O2 sa mirisom limuna". Kažu da je ovaj "koktel" posebno dobar za opuštanje.


Leave a Reply

Dodaj komentar

Zapamti me

Comments

  1. 11/21,2009 | 13:29

    :)